lauantai 9. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Viime päivinä meillä on käynyt paljon ihmisiä katsomassa pentuja ja tosi mukaviin perheisiin ovat pennut menossa. Ainakin yksi tyttö etsii vielä itselleen sitä omaa kotia :)

Viikon sisällä pennut ovat laajentaneet reviiriään pentuhuoneen ulkopuolelle ja viettävät nyt aikaansa suurimmaksi osaksi keittiössä ja olkkarissa pentuhuoneen lisäksi. Lapset ovat tietenkin ihan innoissaan siitä, että pennut viilettävät nyt ympäri taloa.

Kiva, kun pakkaset lopulta tulivat, mutta tarvitsiko sitä tulla kerralla niin paljon? Kovien pakkasten takia emme ole vielä pentujen kanssa käyneet tutustumassa ulkomaailmaan, mutta tulevaksi viikoksi on luvattu vähän pienempiä lukemia, joten eiköhän pennut kohta pääse myös tutustumaan lumeen.

 
Taika on kärsivällinen äiti pennuilleen, se leikittää jälkikasvuaan ja antaa niiden kiipeillä päällänsä. Taika imettää pentuja edelleen useita kertoja päivässä, mutta huomaa, että pennut selvästi jo odottavat enemmän kiinteitä aterioitaan. Todella hyvällä ruokahalulla pennut syövät aina kipponsa tyhjiksi ja painotkin nousevat kaikilla hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti